Ekstrajobb i karate seksjonen

Publisert 25.01.2016
Redigert 30.01.2016

Er du datateknisk kyndig?

Har du tid og interesse for noe helgejobbing?

Ønsker du at karate skal få bedre drift av regionale stevner?

Kan du svare ja på ovennevnte er det deg vi er ute etter!
Vi er på jakt etter datatekniske funksjonærer til oppsett og drift av stevnedatasystem!

Karateseksjonen i Norges Kampsportforbund ønsker å profesjonalisere stevnedriften ved bruk av SportData SET Online stevnesystem.

Arbeidet vil i svært grove trekk gå ut på å:

  • Hjelpe til med oppsett av nettverk og teknisk løsning i forkant av stevner
  • Stå for drift og feilretting ved problemer med nettverk og klienter under stevner
  • Rapportere etter stevner for forbedringer og videreutvikling. Systemet som tas i bruk er laget av et firma fra Østerrike og brukes verden over. Det er skrevet i java, men det vil høyst sannsynlig ikke bli behov for programmering i arbeidet. Grunnleggende programmeringsforståelse og kjennskap til java vil likevel være en fordel med tanke på muligheten til å bidra med faglige innspill for videreutvikling. Datatekniske funksjonærer må være selvstendige og selvdrevne, men vi sørger for opplæring og støtte. Karateseksjonen dekker alle utgifter samt gir en fast lønn pr. stevne.
  • Hvis dette høres interessant ut for deg, vil vi gjerne få tilsendt en e-post med noen ord om din evne og motivasjon for dette. Legg ved en kort «idretts-CV» som gir relevant info om deg og send til post@kampsport.no, mrk. datateknisk funksjonær.
  • Vi tar imot fortløpende søknader så her blir det litt «først til mølla» prinsippet. For ytterligere opplysninger kan sportskonsulent Robert Hamara, tlf. 92233143 eller generalsekretær Trond Søvik kontaktes på tlf. 9820KAMP (5267).