Webinar: Ungt engasjement – bli kjent med ungdomskomiteen!

Publisert 12.11.2020

Norges Kampsportforbund inviterer alle som brenner for ungt engasjement til webinar med ungdomskomiteen tirsdag 17. november kl. 20:15. Webinaret er i hovedsak for ungdom i alderen 15-25 år, men vi ønsker også velkommen til styremedlemmer over 25 år i klubber som ønsker å komme videre i sitt arbeid med å fremme ungt engasjement.

Gjennom dette webinaret ønsker ungdomskomiteen å møte både ungdommer og klubbrepresentanter som ønsker å lære mer om ungdomsarbeid. Stikkord for webinaret er engasjement og involvering.

I løpet av kvelden skal også prosjektleder Kathrine Strand Hammon gi en presentasjon av «Ungt engasjement». Om dere har spørsmål til dette spennende prosjektet er neste ukes webinar en god anledning til å fremme disse!

Løft frem ungdommen

Norges Kampsportforbund har en uttalt målsetting om å gi ungdommer tilbud og utviklingsmuligheter.

Det er viktig at klubbene gir ungdommene tilbud om å utvikle seg, og løfter dem frem. Ungdommen må få informasjon og kunnskap om hva organisasjonsarbeid innebærer, og hvilke muligheter som finnes. Klubbene oppfordres derfor til å utvikle sine utøvere også på dette området. Hvorfor ikke starte lederutvikling av ungdommer i din klubb, slik at den forhåpentligvis er sikret ressurssterke ledere også i fremtiden?

Gjennom å engasjere seg i sine klubber, og ikke minst søke deltakelse i “Ung Frivillig”-prosjektet, får ungdommer anledning til å delta på spennende arrangementer. Ikke minst ser det bra ut på CV med frivillig arbeid.

Kommende arrangement

I 2021 skal ungdomskomiteen blant annet arrangere ungdomsting 13. februar. Korona-situasjonen vil avgjøre om dette blir gjennomført digitalt.

Samtidig er planen å gjennomføre nytt lederkurs for ungdom 12.-14. februar, men dette vil avhenge av smittesituasjonen. Informasjon rundt både lederkurs og ungdomsting vil publiseres på kampsport.no så snart den foreligger.

Har du lyst til å lære mer om ungt engasjement? Da melder du deg på webinaret – og ta gjerne deg en venn mellom 15-25 år.

Påmelding gjøres på epost til utviklingskonsulent Kristiane Utheim Brown: kristiane @kampsport.no. Påmelding må gjøres innen 16. november kl. 22:00.

Emne: ungdomskomite, ungt engasjement