Webinar om toppidrett og studier!

Publisert 30.09.2021

Alle som har ambisjoner om en toppidrettskarriere, bør velge en løsning hvor man kan kombinere skolegang eller jobb med toppidrett. Vi oppfordrer alle utøvere med toppidrettsambisjoner til å bli med på webinar om toppidrett og studier 2. november.

Målgruppen for webinaret er ungdommer, foresatte, tillitsvalgte og trenere. Gjennom webinaret får du vite mer om hvilke muligheter man har for å kunne kombinere utdanning og arbeid med toppidrett. Webinaret arrangeres tirsdag 2. november klokken 19:00. Påmelding gjøres HER NB! Forutsetter «Min idrett»-bruker. Har du ikke dette, får du gratis tilgang her.

Tilrettelegging og utvikling

På webinaret vil Andreas Souranta, som jobber som talentutviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund og som sportssjef for Wang Toppidrett Stavanger Kampidrett, snakke om den unike muligheten utøvere har for å kunne utvikle seg til å bli topp internasjonale utøvere på WANG UNG og WANG Toppidrett. Med trenere som er kvalitetssikret av forbundene, samt flinke lærere, får man en tilrettelagt idrettshverdag med trening og skole kombinert. WANG er offisiell samarbeidspartner til kampidrettsforbundene.

Du kan lese mer om WANG toppidrett her.

Tonje Hinze, som jobber som karriereveileder på Olympiatoppen, vil på webinaret også snakke om helhetlig utvikling av toppidrettsutøvere. Olympiatoppen vektlegger betydningen av at utøvere har flere bein å stå på ved siden av toppidretten. Hinze vil derfor på webinaret gi informasjon om mulighetene til å kombinere toppidrett med studier og jobb.

Alle påmeldte får tilsendt linen til webinaret dagen før. Husk å sette av tiden i kalenderen din.