Vi inviterer alle våre medlemmer til Webinarhøst

Publisert 05.10.2020
Redigert 22.10.2020

Denne høsten avholder Norges Kampsportforbund en rekke webinarer for våre medlemmer. Enten du ønsker å ta trenerutdanning, bli bedre kjent med vår ungdomskomité eller lære mer om hvordan det skriftlige Forbundstinget i desember vil foregå, har vi et webinar som passer for deg!

Norges Kampsportforbund ønsker ikke å la korona-perioden være til hinder for at våre medlemsklubber kan tilegne seg ny kompetanse og kunnskap. Vi vet at det siste halvåret har vært krevende for mange av våre medlemsklubber, og håper at det å delta i kompetansehevende webinarer vil motivere både enkeltmedlemmer og tillitsvalgte.

Trenerutdanning og regionale medlemsmøter

Temaene for høstens webinarer inkluderer alt fra mental helse til paraidrett. I tillegg kan klubbene ta del i regionale medlemsmøter, hvor man vil få faglig påfyll fra administrasjonen og idrettskretesen, og også gjennomføre trenerutdanningen online.

Oversikten over kommende webinarer er som følger:

Påmeldinger via kurskalenderen

Alle påmeldinger skjer gjennom vår kurskalender.

I kurskalenderen vil du også finne oppdatert informasjon om hvert enkelt webinar, inkludert priser og påmeldingsfrister. Alle webinarer under 2 timer er gratis ut 2020. Vi håper så mange som mulig melder seg på ett eller flere av webinarene, og ser frem til å treffe så mange som mulig av dere digitalt i løpet av høsten!

Vi vil også informere fortløpende om våre kurs- og webinartilbud denne høsten i sosiale medier – følg gjerne @kampsportforbundet på Instagram, hvor vi bruker #webinarhøst.

PS! Vi minner også om at NIFs e-kurs om smittevern, som er felles for alle idretter, er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt. (OBS: Vi anbefaler å bruke Chrome som nettleser når du åpner Min Idrett. Opplever du feil med kurs eller system kan du melde ifra til oss på post@kampsport.no).

 

Emne: