Vegard Thomas Olsen ny kommunikasjonskonsulent i kampsportforbundet

Publisert 04.03.2024

Pressemelding
Siden den tidligere informasjonskonsulenten Kim Gibson har gått over i stillingen som sportssjef, har vi søkt etter hans arvtager. Ansettelsesprosessen er nå avsluttet og vi ønsker Vegard Thomas Olsen velkommen som ny kommunikasjonsansvarlig i forbundet.

 

Olsen har flere års fartstid i mediebransjen og kulturbransjen, men har de siste årene drevet innen kommunikasjon.

Q & A

Vi stilte den nye kommunikasjonskonsulenten noen raske spørsmål for å bli bedre kjent med ham:

Hvor har du vokst opp?

Jeg er født i Colombia, oppvokst på Kongsberg, og har bodd store deler av voksenlivet i Oslo.


Hva liker du å gjøre på fritiden?

Fritid ble et fremmedord da min førstefødte kom til verden. Men klart, det er INGEN som slår meg i FIFA på Xbox.


Tidligere relevant arbeidserfaring?

Jeg har jobbet i politiet, jobbet som internasjonal musikkartist på 90-tallet, jobbet som journalist og programleder for NRK i 14 år, og jeg har vært DJ på hvert eneste sted i landet som har en bussholdeplass.

 

Hva er ditt forhold til kampsport?

Jeg ble solgt da Karate kid kom ut i 1984. Da la jeg fotballskoene på hylla og begynte på kickboksing. Jeg har også trent jiu jitsu i en kortere periode, og har en sønn som i fem år har trent muay thai og nå også brasiliansk jiu jitsu.

 

Hva liker du med kampsport?

Jeg liker rammene rundt, respekt og ydmykhet. Det har alle godt av å ta med seg i livet. I tillegg er det jo moro når det smeller skikkelig! Det er jo ikke akkurat veving vi driver med…

 

Hvilke egenskaper tar du med deg inn i NKF?

Jeg liker å formidle historier, og tror jeg er flink til det. I 2024 er det en jungel av informasjon der ute, det er lett å drukne hvis man lager kjedelige ting.

 

Har du noen andre kommentarer til våre medlemmer?

Jeg kommer til å ringe rundt og be folk å stille opp på morsomme og viktige stunts for å vise frem alt det kule og spenstige som rører seg i forbundet vårt. Da er det helt uaktuelt å svare nei. Det straffes med 200 push ups.