Sparebankstiftelsen DNB: Draktstøtte til idrettslag

Publisert 20.08.2019

Sparebankstiftelsen DNB har nå lansert en egen støtteordning for idrettslag på Østlandet som trenger drakter. Støtteordningen har ingen søknadsfrist, og behandles fortløpende gjennom året.

Ordningen er åpen for alle, men har særskilt fokus på å støtte mangfoldet i norsk idrett. Dette innebærer betyr at klubber som ligger litt utenfor sponsorenes ordinære søkelys, og som fortjener mer oppmerksomhet enn de får i dag, vil prioriteres.

Identitet, stolthet og samhold

Gjennom de lokale tildelingene, har Sparebankstiftelsen DNB gjennom mange år bidratt med støtte til ulike prosjekter i idrettslag på Østlandet. Draktordningen kommer i tillegg, og skal gjøre det enklere for flere å skaffe drakter til barn og unge innenfor alle type idretter, fra hockey til håndball. Ordningen har ingen søknadsfrist, og søknadene vil bli behandlet fortløpende.

– Vi er opptatt av at alle skal ha muligheten til skikkelig utstyr og muligheten til å vise at de er et lag eller en klubb, med alt det innebærer av identitet, stolthet og samhold, sier Steinar Sæthre i Sparebankstiftelsen DNB.

Gjenbruk er en forutsetning

Maksimal tildeling til et idrettslag under denne ordningen er 50.000 kroner.

Idrettslag som får støtte må ha et system for å sikre at draktene gjenbrukes.

Mer informasjon om ordningen finner du på Sparebankstiftelsen DNBs nettsider.