Slik følger du #karateNM 2017

Publisert 24.03.2017

Har du lyst til å få med deg mest mulig fra karate NM helgen 25.-26.mars kan du finne ut hvordan her

NM i karate (#karateNM) kan følges gjennom en rekke kanaler

Helgen 25.-26.mars arrangeres det 44. NM i karate. Det skal streames fra alle matter gjennom hele dagen og superfinalene skal sendes live med kommentator på kampsport.no. Du kan også følge de innledende rundene i NM og annen aktivitet i sosiale medier ved #karateNM. Det vil fortløpende publiseres resultater på Facebooksiden til NKF – karate. For WKF-karate vil det være mulig å følge resultatene i SportData gjennom mesterskapet.

Kampsport-TV

Både innledende runder og superfinalene sendes på forbundets nettside under Kampsport TV. Finalene vil sendes med studiooppsett fra kl.18-20 lørdag 25.mars og kommenteres av en ekspert. Du finner livestreamen her

Sportdata live event

SportData er forbundets felles stevnesystem og brukes blant annet av WKF internasjonalt. I denne omgang følges stevnet med oppdateringer i resultatlisten på arrangementssiden hos SportData. Det vil kun være WKF-karate som har live oppdateringer på SportData, da fullkontakt og shobu ippon kun har trekninger, ikke gjennomføringer i SportData. Resultatene oppdateres ved hver anledning og minst ved avslutningen av hver gren.

Sosiale medier og #karateNM

Det vil publiseres bilder og video fortløpende på forbundets intagramkonto gjennom mesterskapet. I tillegg til de fortløpende resultatene hos SportData vil det komme resultater på forbundets Facebookside for karate. Dette tagges også med #karateNM, og vil oppdateres i hovedsak med klassevinnere. Facebook vil oppdateres med bildealbum når helgen er over.

Bruk gjerne #karateNM også til egne innlegg i sosiale medier fra NM i karate. Gjør du dette er sjansen der for at vi reposter ditt bilde i våre kanaler.

Kampsportforbundet ønsker alle deltakere lykke til i Norgesmesterskapet!