Olympisk taekwondo på defensiven eller offensiven?

Publisert 27.05.2016
Redigert 09.07.2018

Er det ITF som definerer taekwondo i Norge?

Olympisk taekwondo (WTF) er svært dårlig representert på forbundstinget i.f.t. den ikke-olympiske ITF taekwondo. Dette på tross av at hver WTF klubb nå får tilskudd på kr. 2.000 for å delta, noe ITF klubbene ikke får, jf. tidligere publisert artikkel

WTF seksjonen har flere klubber og minst like eller mer engasjerte utøvere som ITF. Og med Tina i spissen som Norges kvalifiserte taekwondo utøver til Rio OL, så er det bare å «gunne på».

Valgkomiteen har kommet med sin innstilling om hvem som skal få tilliten til å føre arbeidet for olympisk taekwondo videre. Har disse din klubbs tillit eller er det ønskelig med benkeforslag?  

Det er fremmet forslag om nytt rammeverk for graderinger innen WTF taekwondo i Norge. Kommer snart på www.kampsport.no . Dette er aktuelt og viktig for alle WTF klubber å få belyst på seksjonsmøtet i.f.m. forbundstinget.

Det er ikke for sent å melde seg på til forbundstinget. Det er faktisk på høy tid at WTF klubbene viser muskler og er med å definere olympisk taekwondo! Påmeldingsinfo finner du på våre nettsider.