Norges Kampsportforbund ønsker alle en riktig god påske

Publisert 03.04.2020

Norges Kampsportforbund ønsker alle medlemmer riktig god påske. Forbundet gjør oppmerksomme på at administrasjonen i denne perioden har redusert kapasitet grunnet permitteringer og ferie/avspasering. Vi minner alle klubber og enkeltmedlemmer om å følge NIFs anbefalinger for utførelse av idrettsaktivitet også i påskeferien.

Forbundet håper alle vil benytte påskeferien til å ta ekstra godt vare på seg selv og sine nærmeste i denne krevende perioden. Vi håper også alle holder seg friske og aktive ved å trene hjemme – gjerne sammen med hele familien.

Tips til øvelser finner du i denne nettsaken, og du kan også følge kampsportforbundet på Instagram, hvor det allerede er lagt ut flere videoer av hele økter som kan gjennomføres hjemme.

Retningslinjer for utøvelse av kampsport under utarbeidelse

Norges idrettsforbund har utarbeidet fellesidrettslige anbefalinger i samråd med Helsedirektoratet. Disse ble publisert og sendt til alle idrettslag torsdag. Norges Kampsportforbund oppfordrer alle medlemsklubber til å sette seg inn i, og følge, anbefalingene.

– Kampidrettsforbundene vil nå også samarbeide om egne retningslinjer for aktivitet for våre idretter, som vil være innenfor smittevernreglene og NIFs retningslinjer. Frem til forbundets egne retningslinjer er klare anbefaler vi klubber å organisere treninger med kata/poomsae (mønster/koreograferte former) i grupper på inntil fem personer, da med to meters avstand til hverandre, opplyser Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.