Lyst til å bli en enda bedre leder? Meld deg på Gult Lederkurs!

Publisert 03.05.2021

Norges Kampsportforbund inviterer alle tillitsvalgte i klubber til gult lederkurs. Kurset er gratis, og gjennomføres over Zoom/digital plattform 19. og 26. mai. Kurset egner seg for deg som er tillitsvalgt i klubben, enten du er styreleder eller styremedlem.

Det stilles ingen formelle forkrav til deltakelse på kurset, men det forventes at du har litt fartstid som tillitsvalgt, og at du ønsker å utvikle egne lederegenskaper.

Kurset gjennomføres over Zoom/digital plattform over 2 onsdagskvelder; 19. og 26. mai, og varer fra kl. 17.00-21.00. Noe etterarbeid må påregnes.

Påmelding gjøres via forbundets kurskalender innen 17. mai.

Første steg på lederstigen

Gult lederkurs er det første lederutviklingskurset i en lengre lederstige (grønt, blått og svart kurs). Dette første kyrset legger vekt på klubbkultur, -ledelse og hvem du er/vil være som leder – samt videreutvikling av disse egenskapene. Du kan lese mer om lederstigen i Norges Kampsportforbund her.

Kurset tar for seg fag som nettverksbygging og vedlikehold, kulturendring, god klubbledelse, økonomi og ulike lederstiler.

Læringsmål for kurset:

  • Å gi deltakere verktøy til å endre utviklingen i en klubb.
  • Gi deltakere evnen til å kunne vurdere og utvikle det som skaper stolthet og klubbfølelse, skape retning og konsistens.
  • Gjøre deltakere bevisste på hvordan man utvikler god klubbkultur og hvordan man kan inkludere nye tillitsvalgte på en god måte.

Vi håper så mange som mulig av våre tillitsvalgte benytter denne GRATIS anledningen til å bli en enda bedre leder!