Korona: Stans i all idrett i Oslo-regionen

Publisert 25.01.2021
Redigert 26.01.2021

Norges idrettsforbund (NIF) gikk i helgen ut med en oppfordring til alle organisasjonsledd om umiddelbart å iverksette full nedstengning av all idrett i kommuner som innfører strengere tiltak som følge av den engelske virusmutasjonen. Nedstengingen varer i første omgang til og med 31. januar.

Kommunene som har innført strengere tiltak som følge av virusmutasjonen er: Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler og Ås.

Nedstengingen omfatter all organisert trening og konkurranse, også innenfor toppidretten. Som en konsekvens av de nye tiltakene ble blant annet WKF-grenkomiteens kick off søndag ikke filmet ved landslagsanlegget på Skullerud, som opprinnelig planlagt. NIF har også besluttet å stenge Olympiatoppen.

Forlenger nedstengingen om nødvendig

– Vi følger situasjonen tett og vil forlenge nedstengningen om nødvendig, sier idrettspresident Berit Kjøll til idrettsforbundet.no.

–Norges Kampsportforbund stiller oss bak NIFs oppfordringer – hensynet til helse og forsvarlig smittevern må tas på alvor, og vi ber alle våre medlemmer om å holde seg i sine hjemkommuner i denne perioden, sier arrangementssjef i Norges Kampsportforbund, Vegard Henriksen.

Mer informasjon:

 

Emne: