Kompensasjon for korona-avlyste, utsatte og stengte arrangementer

Publisert 15.04.2020
Redigert 16.04.2020

Det er nå åpnet for å søke kompensasjon for korona-avlyste, utsatte og stengte arrangementer i frivillig- og idrettssektoren, melder Lotteritilsynet på sine nettsider. Norges Kampsportforbund oppfordrer alle medlemsklubber til å gjøre seg kjent med informasjonen på Lotteri- og stiftelsestilsynets nettsider. 

Søknadsfristen er 21. april 2020. Informasjon om ordningen, samt søknadsskjema, finner du her. 

Frivillige lag og organisasjoner kan søke om kompensasjon for koronaavlyste, utsatte eller stengte arrangementer planlagt avholdt i perioden fra og med 5. mars til og med 30. april 2020. Det kan søkes om kompensasjon for tapte billettutgifter, deltakerutgifter og merutgifter for arrangementer planlagt avholdt i denne perioden.

Kontakt Lotteri- og stiftelsestilsynet ved spørsmål

Har du spørsmål? Da anbefaler vi at du først tar en titt på Lotteri- og stiftelsestilsynets side med spørsmål og svar om ordningen.

Du kan også kontakte Lotteri- og stiftelsestilsynet via epost på krisepakke@lottstift.no.

Husk å registrere tapte inntekter

Vi minner om at Norges idrettsforbund har sendt ut et digitalt rapporteringsskjema til alle idrettslag for å kartlegge de aktivitetsmessige og økonomiske konsekvensene koronaviruset får for idrettsbevegelsen og den frivillige sektoren.

Norges Kampsportforbund oppfordrer alle våre medlemsklubber til å rapportere inn. Mer informasjon om registreringen, samt registreringsskjema, finner du på NIFs nettsider.

Emne: