Invitasjon til gjennomgang av utøveravtaler

Publisert 11.12.2019

Forbundet har nylig revidert alle utøveravtaler, og også utarbeidet standardavtale mellom klubb og utøver, samt avtale mellom utøver og sponsor/samarbeidsavtale som klubber og utøvere kan benytte. Nå inviteres klubber, tillitsvalgte og utøvere med ambisjoner til en gjennomgang av avtalene.

– Forbundet har utarbeidet nye avtaler for å tydeliggjøre rettigheter og forpliktelser mellom forbund, klubb og utøver. Hovedmålet med revideringen er at klubber og utøvere skal få bedre muligheter til å hente inn markedsinntekter, forteller Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Oppfordrer tillitsvalgte til å delta

Informasjonsmøtet avholdes torsdag 9. januar klokken 12:00 på landslagsanlegget ved Skullerud Næringspark. Anlegget er lett tilgjengelig via Skullerud T-bane, samt buss.

– Det er viktig at tillitsvalgte i klubber som arrangere stevner, og som har utøvere med ambisjoner, stiller på møtet. Det er også viktig at de tillitsvalgte innen de forskjellige grenkomiteene kommer, for å få en innføring innen markedsmulighetene i forbindelse med blant annet stevner, forteller Jacobsen.

Advokat Pål Kleven, en av Norges fremste eksperter innen idrettsjuss, vil lede gjennomgangen av avtalene. Forbundets hovedsponsor Be Cool/CombatStore.no vil også være med møtet, og det vil orienteres om den delen av forbundets markeds- og informasjonsarbeid som berører utøvere.

Påmelding gjøres via nedenstående skjema innen 1. januar.

Påmeldingsskjema: Møte for gjennomgang av kontrakter og avtaler

  • Vennligst oppgi ditt fulle navn
  • Vennligst oppgi din epostadresse.
  • Vennligst oppgi klubben du er medlem av.