Forbundstinget: Påmelding, dagpakke og kurs i møteverktøy

Publisert 07.06.2022

Selv om frist for felles hotellbestilling har utløpt, er det fortsatt mulig å melde seg på til årets seksjonsmøter og tingforhandlinger. Forbundstinget og seksjonsmøter arrangeres fysisk på Gardermoen helgen 11.-12. juni. Alt av praktisk informasjon for delegater og observatører finner du i denne saken og på vår samleside.

Se vår samleside for tinget her.

Last ned innkallingen til tinget her.

Kampsportforbundet er glade for at vi endelig kan innkalle til fysisk deltakelse på årets forbundsting. Vi forbereder oss likevel også på en digital løsning dersom det skulle bli nødvendig. I så fall vil vi komme tilbake med nærmere informasjon om dette.

Bestille dagpakke

Frist for hotellbestilling til kampsportforbundet har nå gått ut og delegater som eventuelt ønsker å bestille hotellrom må nå gjøre dette selv.
Stedet er Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen. Dette er et moderne konferanse- og forretningshotell kun 10 min. unna Oslo lufthavn.

Dersom man ønsker bevertning med dagpakke gjennom ting-helgen bestilles dette her.

Kurs i GoPlenum 7. juni

GoPlenum vil bli benyttet som digitalt møteverktøy. I GoPlenum får alle tilgang til møtedokumentene og det er her stemmegivning skjer.
Delegatene må benytte egen smarttelefon, nettbrett eller PC for å stemme. Registrerte deltakere vil motta invitasjonslenke, veiledning og filmlenker.

Alle påmeldte delegater kan delta på kurs i kveld, 7. juni kl 18:30. Dersom du er påmeldt delegat, men ikke fått invitasjon til møtet ber vi deg sende en e-post til post@kampsport.no.

Viktig møteplass

Forbundstinget med seksjonsmøter er både en formell og uformell møteplass hvor langtidsplan vedtas, overordnete demokratiske beslutninger fattes og nettverk og samarbeid kan dannes.

Påmeldingen er åpen frem til onsdag 8. juni og skjer digitalt via denne lenken.

Årsmøteprotokoll og ev. styremøteprotokoll, som viser hvem som har fullmakt til å representere klubben, må lastes opp i skjemaet. Representanten(e) må oppfylle kravene til representasjonsrett og valgbarhet.

 

Velkommen til årets forbundsting, vi ses på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen!