Forbundsting

Vi ser frem til å ønske alle våre medlemsklubber velkommen til Forbundstinget 2022. Forbundstinget 2022 avholdes på Gardermoen 11.-12. juni. Påmeldingsskjema og praktisk informasjon vil publiseres fortløpende på denne siden. Sakspapirer vil også publiseres her, i tråd med NKFs lover.

Grunnet koronasituasjonen de siste to årene har det vært fortløpende vurdert om det kommende Forbundstinget skulle avholdes med mulighet for digital deltakelse. Da smittesituasjonen nå vurderes som såpass stabil, ble det på forbundsstyremøtet fattet vedtak om å avholde tinget som fysisk møte.

På fjorårets forbundsting benyttet man seg for første gang av det digitale stemmeverktøyet GoPlenum. Selv om årets utgave av forbundstinget vil avholdes fysisk ønsker man allikevel å bruke det digitale stemmeverktøyet også denne gang.

NB! Vi gjør oppmerksom på at forslag som skal behandles på seksjonsmøter/ting må være sendt til Norges Kampsportforbund ved post@kampsport.no senest 4 uker før tinget via vedlagte skjema.

***

Publiserte artikler og informasjon om forbundstinget 2022:

Husk at du fremdeles kan melde deg på til Forbundstinget! (13.05.22)

Husk påmeldingsfristen til hotellbestilling for tinget, 9. mai (03.05.22)

Innkalling til forbundsting og seksjonsmøter (08.04.22)

Forbundstinget avholdes fysisk (29.03.22)

Påmelding og oversikt over delegater per klubb forbundsting 2022 (11.03.22)

Hotellbooking forbundsting 2022 (11.03.22)
*Vi minner om at pakker/priser er per person. Dvs at hvis man ønsker å bo på dobbeltrom må man legge inn en bestilling for begge personer.