Hallfordeling Oslo 2022/2023

Publisert 12.05.2022
Redigert 07.09.2023

Fordelingen av tid i aktivitetssaler i Oslo gjøres av Oslo idrettskrets som først fordeler en rekke tidspunkter og saler til kampidrettene (fekting, bryting, kampsport, boksing, kickboksing og judo) disse tidene fordeles deretter videre til klubbene av kampidrettene i fellesskap.

Søknadsfrist for hallfordeling er 26. mai.

Du kan lese mer om prosessen hos idrettskretsen her: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/idrettsanlegg/aktivitetssal/

Søk om treningstid for 2022/2023 for kampidrettene

Kampidrettene fordeler tiden mellom seg med bakgrunn i prinsippene for fordeling som du kan lese under. Det er fjorårets fordeling, med eventuelle justeringer som ligger til grunn for fordelingen. Det vil kort sagt si at det er vanskelig å få treningstid et sted der en annen klubb allerede har sin faste treningstid, og lettere der det er et lokale som er nyt i fordelingen (de er markett med grønn), eller har blitt ledig for den kommende sesongen. Men det er ellers mulig for alle klubber å søke på alt. Dersom din klubb er fornøyd med det som er utgangspunktet som dere kan se herunder trenger dere ikke søke. Dersom klubben din har fått tildelt tid dere ikke lenger trenger er det fint om dere gir beskjed til Martin Kaasgaard Nielsen på MartinKaasgaard.Nielsen@kampsport.no

Utgangspunkt for fordeling kan lastes ned her.

Søknadsskjema finner du her, dersom dere ønsker å søke om mer halltid eller halltid andre steder enn det som allerede er tildelt.
OBS: Husk søknadsfristen 26. mai.

 

Nye eller tilgjengelige lokaler for 2022/2023

For sesongen 2022/2023 er følgende nye lokaler blitt tilgjengelige i fordelingen:

 • På kuben er det noe tilgjengelig plass
 • Lokalet på Romsås bad er nytt i fordelingen
 • På Oppsal er det noe tilgjengelig plass

 

Prinsipper for fordeling

Fordeling av treningstid kan ikke utelukkende avgjøres på bakgrunn av antall medlemmer og det faktiske behovet til den enkelte klubben. Det må også ses hen til klubbens tilknytning til treningsstedet, bydelen og andre faktorer.  Følgende prinsipper gjelder for tildelingen fra 2022 og frem.

 • Fjorårets tildeling og klubbenes ønsker legges til grunn for årets tildeling
 • Klubbene skal i hovedsak tildeles treningslokaler slik barn og ungdom har kortest mulig reisevei
 • Klubber skal i hovedsak ikke opplever å måtte bytte treningssted mot eget ønske så lenge treningsstedet fortsatt er tilgjengelig.
 • Klubber skal i hovedsak ikke opplever å måtte bytte treningstid mot eget ønske så lenge treningstiden fortsatt er tilgjengelig.
 • Klubbene må forvente å få redusert treningstid som følge av medlems- / aktivitetsnedgang.
 • Ved prioritering mellom klubber vektes aldersgruppene slikt:
  • 0-5 0 år:             0
   6-12 år:              0,5
   13-19 år:            1
   20-25år:             0,5
   26+ år:               0
 • Det opprettes og ajourføres en liste med klubber som ønsker seg inn i anlegg i spesifikke bydeler.