Frist for innberetning 2022: Har du husket å levere inn alle reiseregninger?

Publisert 18.11.2022

Vi nærmer oss årsskiftet, og vi minner derfor om at kurslærerne, dommere og tillitsvalgte må melde inn eventuelle reiseregninger og tilgodehavende. Dette gjøres via Visma Expense.

Administrasjonen har mottatt bekreftelse fra Idrettens Regnskapskontor på at årets siste ekstrakjøring på lønn blir 27.12.22. Vi ber derfor alle om å sende inn sine reiseregninger innen 20. desember. Det er svært viktig at alle utlegg og reiseregninger som gjelder for 2022 også blir levert i 2022.

Info om registrering i Visma Expense

Norges Kampsportforbund bruker Visma Expense – et online verktøy som det nå er obligatorisk å bruke til utgiftsrefusjoner, honorarer og reiseregninger.

Alle reiseregninger, utgiftsrefusjoner og honorar må nå sendes inn elektronisk, sammen med kopi eller scannede versjoner av kvitteringer. Du kan ta kopi av kvitteringen med din mobiltelefon og laste inn i elektronisk reiseregning.

Det vil ikke være anledning til å sende inn skjemaer og/eller kvitteringer hverken på e-post eller pr. post.

For å få tilgang til Visma Expense må du først registreres som bruker i vårt lønnssystem. Har du ikke allerede mottatt påloggingsinformasjon fra Visma må du fylle ut registreringsskjema. Skjema og mer info om Visma Expense finner du her.

Fakturaer for kontingent og forsikring

Vi har pr. dags dato kjørt faktureringen for høsten. Det betyr at de klubbene som har fått nye medlemmer siden siste fakturering vil motta en faktura. Husk å betale inn med riktig KID-nummer på fakturaen.

Vi gjør oppmerksom på at det også er fakturaer fra vårens fakturering som ikke er betalt enda. Vennligst sjekk opp at klubben har betalt for medlemskap og forsikring.

Om klubben mener at faktura er betalt ber vi om å få tilsendt mail med betalingsbekreftelse fra bank. Dersom fakturaer blir betalt inn uten kidnummer blir ikke betalingen automatisk registrert i systemet.