Elektronisk reiseregning

Norges Kampsportforbunds reise- og utgiftsrefusjon

Innsyn i representasjonslister og reisekostnader kan gis på forespørsel til Norges Kampsportforbunds administrasjon.

Reiseregninger:

Forbundet har gått over til elektroniske reiseregninger. Vi tar i bruk Visma Employee som er et online verktøy som det nå er obligatorisk å bruke til utgiftsrefusjoner, honorarer og reiseregninger.

Diett utgår. Bespisning skal skje mot regning. Statens satser for bespisning beholdes og i tillegg åpnes opp for avregning etter statens regulativ i.f.t. timer/døgn.

Alle reiseregninger, utgiftsrefusjoner og honorar må nå sendes inn elektronisk, sammen med kopi eller scannede versjoner av kvitteringer. Du kan ta kopi av kvitteringen med din mobiltelefon og laste inn i elektronisk reiseregning.

Det vil ikke være anledning til å sende inn skjemaer og/eller kvitteringer hverken på e-post eller pr. post.

For å få tilgang til Visma Employee må du først registreres som bruker i vårt lønnssystem. Har du ikke allerede mottatt påloggingsinformasjon fra Visma må du fylle ut dette skjemaet på vår nettside:

Registrer deg som bruker her.

Visma Expense registrering

Når mottatt skjema er behandlet av oss vil du få tilsendt påloggingsinformasjon til Visma Employee. Da er det bare å fylle ut reiseregningen, laste inn kopi kvitteringer og sende inn. Er reiseregningen mangelfull blir den avvist og du får den i retur og mulighet til å endre og sende inn på nytt.

Relaterte linker

Elektronisk skjema/Visma Expense
Hvordan bruke Expense