Frist for innberetning 2022: Har du husket å levere inn alle reiseregninger?

Publisert 24.11.2022
Redigert 06.03.2023

Vi nærmer oss årsskiftet, og vi minner derfor om at kurslærerne, dommere og tillitsvalgte må melde inn eventuelle reiseregninger og tilgodehavende. Dette gjøres via Visma Expense.

Vi ber derfor alle om å sende inn sine reiseregninger innen 10. desember. Det er svært viktig at alle utlegg og reiseregninger som gjelder for 2022 også blir levert i 2022.

Info om registrering i Visma Expense

Norges Kampsportforbund bruker Visma Expense – et online verktøy som det nå er obligatorisk å bruke til utgiftsrefusjoner, honorarer og reiseregninger.

Alle reiseregninger, utgiftsrefusjoner og honorar må nå sendes inn elektronisk, sammen med kopi eller scannede versjoner av kvitteringer. Du kan ta kopi av kvitteringen med din mobiltelefon og laste inn i elektronisk reiseregning.

Det vil ikke være anledning til å sende inn skjemaer og/eller kvitteringer hverken på e-post eller pr. post.

For å få tilgang til Visma Expense må du først registreres som bruker i vårt lønnssystem. Har du ikke allerede mottatt påloggingsinformasjon fra Visma må du fylle ut registreringsskjema. Skjema og mer info om Visma Expense finner du her.

Fakturaer for kontingent og administrasjonsgebyr

Vi gjør også oppmerksom på at det fortsatt er flere ubetalte fakturaer i vårt system. Administrasjonen sender derfor nå ut en runde purringer på kontingent og administrasjonsgebyr. Dersom klubben har både kontingent og administrasjonsgebyr utestående vil dette fremkomme som flere linjer på purringen.

Om klubben mener at faktura er betalt ber vi om å få tilsendt mail med betalingsbekreftelse fra bank. Dersom fakturaer blir betalt inn uten KID-nummer blir ikke betalingen automatisk registrert i systemet.