Følg Forbundstinget LIVE på YouTube

Publisert 01.06.2021

Førstkommende søndag, 6. juni, arrangeres del to av Forbundstinget. Påmeldingsfristen har nå utløpt, men vi tilbyr en åpen LIVE-sending av tinget på vår YouTube-kanal.

Vi vet at våre medlemmer er interesserte i hva som vedtas og diskuteres på Forbundstinget, og ønsker derfor å gjøre arrangementet tilgjengelig for publikum.

Følger eksempel fra NIF

Kampsportforbundet vil streame forbundstinget LIVE via vår YouTube-kanal på søndag fra kl 10:00. Dette gjøres etter samme modell som Norges Idrettsforbund fulgte da de arrangerte årets idrettsting denne helgen.

Seksjonsmøter

Lørdag 5. juni vil årets seksjonsmøter finne sted. Grunnet begrensninger i den tekniske løsningen med tanke på å sende parallelle møter vil vi ikke seksjonsmøtene være tilgjengelig via YouTube.

OBS: Vi minner om at påmeldte delegater og observatører må følge Seksjonsmøtene og Forbundstinget via egen lenke som sendes ut før helgen. Delegater med stemmerett må også være registrert i verktøyet GoPlenum som vil benyttes gjennom seksjonsmøtene og tinget, meld deg på til GoPlenum-webinar her.

Du finner LIVE-sendingen fra årets Forbundsting 6. juni kl 10:00 her: