Digitalt forbundsting: Webinar for delegater

Publisert 01.06.2021
Redigert 02.06.2021

Forbundsting del 2, med seksjonsmøter avholdes digitalt 5.-6. juni Møtestyringsverktøyet GoPlenum vil benyttes til deling av saksdokumenter, samt avstemming og valg. 3. juni vil det avholdes informasjonswebinar om GoPlenum for alle påmeldte delegater.

Som tidligere opplyst er det kommende forbundstinget og seksjonsmøter delt i to, hvorav saker vedrørende fortid ble behandlet i desember ved skriftlig møte, før del to 5.-6. juni skal primært behandle fremtidsrettede saker. Forbundsstyret besluttet i april å avholde arrangementet digitalt grunnet korona-situasjonen.

Viktig gjennomgang

På både forbundstinget og seksjonsmøtene blir Teams brukt som plattform for overføring av lyd, bilde og dokumenter. Møtestyringsverktøyet GoPlenum vil også benyttes til gjennomføring av avstemming og valg. Delegatene må være forberedt på å benytte egen smarttelefon, nettbrett eller PC for å stemme.

Torsdag 3. juni fra kl. 18.00 – 19:00 arrangerer Norges Kampsportforbund ved hjelp av NIF et webinar for å sikre at delegater har nødvendig informasjon vedrørende bruken av GoPlenum i forkant av Forbundstinget.

Vi oppfordrer alle påmeldte delegater til å bli med på denne viktige gjennomgangen. Man melder seg på via nedenstående skjema innen 1. juni. Alle påmeldte vil motta lenke til møtet per epost senest kvelden 02. juni.

NB! Lenker til alle seksjonsmøter og selve forbundstinget sendes ut innen fredag kl. 12:00. Torsdag kveld vil også alle påmeldte delegater motta SMS og epost om registrering i GoPlenum. Om du er påmeldt delegat og ikke har mottatt møtelenke og info om GoPlenum-registrering innen fredag kl. 12:00 bes du om å sende epost til post@kampsport.no.

Oops! We could not locate your form.