Fagwebinar: Paraidrett

Publisert 10.02.2021

Norges Kampsportforbund vil i første halvår 2021 arrangere jevnlige fagwebinar. Det tredje webinaret arrangeres onsdag 17. februar. Temaet for webinaret er «Paraidrett», og vil gi overordnet informasjon om tilrettelegging for trening og aktiviteter for elever med egne behov.

Formålet med de månedlige fagwebinarene er å gi medlemmer, foresatte, utøvere, trenere og tillitsvalgte faglig påfyll innen utdanning, talentutvikling og toppidrett. Webinarene vil være relevante for klubber med ambisjoner innen alle forbundets idretter.

Tidspunktet for det andre webinaret er onsdag 17. februar kl. 20:00. Påmelding gjøres via forbundets kurskalender.

Faglig påfyll

Kampsportforbundet ønsker flere klubber med kompetanse innen paraidrett. Vi ønsker å hjelpe klubbene med å gå gjennom hva som kreves, både praktisk og teoretisk for å lykkes med paraidrett i sin klubb. Hvilke tilpasninger må man gjøre med undervisningen? Hva slags utforming må treningslokalet ha? Kampsportforbundet og vår spesielt inviterte gjest, Siv Jorunn Fossum, som har bakgrunn som parautøver i karate vil kunne gi deg svar på det du lurer på gjennom dette fagwebinaret.

 

Ønsker innspill til temaer

PS! Forbundet ønsker fortsatt innspill til temaer for fagwebinarene fra våre medlemmer. Forslag kan sendes inn via nedenstående skjema.

Fagwebinar - Forslag til tema

Innspill og forslag til temaer for fagwebinarer 2023 og 2024

  • Legg inn dine forslag til temaer nedenfor,