Fagwebinar: Hvordan bli en utviklingsorientert klubb?

Publisert 06.01.2021

Sportsavdelingen i Norges Kampsportforbund vil i første halvår 2021 arrangere månedlige fagwebinar. Det første webinaret arrangeres onsdag 13. januar. Temaet for webinaret er «Hvordan bli en utviklingsorientert klubb?» I tillegg vil deltakere få informasjon om den nye klubbpakken som nå er utviklet av sportsavdelingen.

Formålet med de månedlige fagwebinarene er å gi medlemmer, foresatte, utøvere, trenere og tillitsvalgte faglig påfyll innen utdanning, talentutvikling og toppidrett. Webinarene vil være relevante for klubber med ambisjoner innen alle forbundets idretter.

Tidspunktet for det første webinaret er onsdag 13. januar kl. 20:00. Påmelding gjøres via forbundets kurskalender.

Faglig påfyll

Det første fagwebinaret inneholder to temaer som begge kan gi viktig påfyll til klubber med ambisjoner om å utvikle unge utøvere på best mulig vis:

1) Utviklingsorientert klubb (v/sportssjef Dag Jacobsen)

Første halvdel av webinaret omhandler hvordan man kan bli en utviklingsorientert klubb. Det er viktig at alle nye talenter med ambisjoner begynner i en utviklingsorientert klubb – men hva er egentlig en utviklingsorientert klubb, og hvordan blir man dette?

2) Lansering av klubbpakken (v/ utviklingskonsulent Andreas Suoranta)

Det andre teamet i webinaret er den nye klubbpakken som sportsavdelingen lanserer. Klubbpakken fokuserer på styrketrening som er spesifikk for kampsport, da det er viktig at alle med ambisjoner har styrketrening i tillegg til teknikktrening.  Pakken er gratis og tilgjengelig for alle klubber. På webinaret gis det informasjon om hvordan klubber, utøvere og trenere kan ta klubbpakken i bruk.

Ønsker innspill til temaer

PS! Forbundet ønsker fortsatt innspill til temaer for fagwebinarene fra våre medlemmer. Forslag kan sendes inn via nedenstående skjema.

Fagwebinar - Forslag til tema

Innspill og forslag til temaer for fagwebinarer 2023 og 2024

  • Legg inn dine forslag til temaer nedenfor,