Engasjert ungdom søkes

Publisert 28.08.2020
Redigert 05.09.2020

Ungdomskomitéen søker ungdom som vil bidra. Vil du ta lederkurs, bidra på stevner, sitte i komité eller bruke sosiale medier? Dersom du er mellom 15 og 25 år – bli med!

– De som vil bidra, men ikke helt vet hvordan

Stine Løvdahl er en av fire medlemmer i ungdomskomiteen og kan fortelle at de gjerne vil bli flere

– Vi ser etter de unge som har lyst til å engasjere seg. Kanskje finnes det ungdommer ute i klubbene som trapper ned på konkurranser og trening, men som likevel kunne tenke seg å gjøre noe bra for idretten? Kanskje finnes det talenter innen film, foto eller tekst? Vi vil gjerne komme i kontakt med de som vil bidra til idretten, men ikke vet helt hvordan, sier Løvdahl. 

Videre forteller hun at ungdomskomiteen er til for å fremme ungdommen i Kampsportsforbundet. Blant hjertesakene er dommer- og lederutdannelse for unge, senke kroppspress, kjønn- og aldersbalanse i styrene, mangfold og inkludering. Ønsket er å tilrettelegge idrettene slik at ungdommene kan få det best mulig. Ta gjerne kontakt om du har et ønske om å bli trener eller dommer, eller på annen måte bidra. 

Ta kontakt

Kristiane Utheim Brown i NKF hører gjerne fra engasjert ungdom

Utviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund, Kristiane Utheim Brown, forteller at mange unge har tatt ungdomslederkurs i NKF.

– Det er gledelig at så mange unge har tatt lederkurs hos oss. Ønsket er at kunnskapen de sitter med etter et slikt kurs blir med dem tilbake til klubbene, og at ungdommen kan bli resurspersoner i sitt eget treningsmiljø. Jeg vet også at det sitter flere unge der ute som vil bidra utover sin egen klubb. De tar jeg gjerne en prat med, vi trenger dem, forteller Brown.

Det er også behov for bidragsytere til film, foto og sosiale medier.

For å bidra, ta kontakt med