E-kurs: Lyst til å bidra til videreutvikling?

Publisert 04.05.2021

Norges Kampsportforbund har det siste året hatt fokus på utvikling av e-kurs. – Som forbund har vi hatt flere e-kurs tilgjengelig gjennom lengre tid, men korona-perioden har ført til at digitalisering av utdanningstilbudet har blitt ekstra viktig, sier utviklingskonsulent Kristiane Utheim Brown. Norges Kampsportforbund søker nå klubber som ønsker å bidra til testing av enkelte kurs.

Da det er viktig at kurstilbudene som utvikles samsvarer med de behovene for kompetanseheving som klubbene opplever, ønsker forbundet nå å komme i kontakt med klubber som ønsker å bidra med testing av kurs.

– Testingen som vi nå ønsker å gjennomføre er viktig både med tanke på faglig innhold, men også struktur og teknisk løsning, påpeker Brown.

Stor variasjon

Det er flere kurs som testes, med stor variasjon. Om din klubb ønsker å bidra til testingen er det derfor fint om dere tenker igjennom hvilke kurs dere ønsker å teste før forbundet kontaktes.

Kursene som skal testes i denne omgang er:

  • Trygg på trening med Redd Barna og Norges Kampsportforbund
  • Bedre Klubb (del 2 – kampsportspesifikk del)
  • Etikk-kurs (e-kurs)
  • Virksomhetsplan og sportslig plan (e-kurs)
  • Innføring i organisasjonsnormer (e-kurs)

Lyst til å bidra?

Om du har lyst til å bidra til testingen kan utviklingskonsulent Brown kontaktes på epost (kristiane.brown@kampsport.no) innen 25. mai. Testing vil bli gjort i løpet av juni.

PS! Om du ønsker faglig påfyll gjennom å delta på våre kurs finner du oversikt over alle planlagte kurs i vår kurskalender.