Cameralla: Tjen penger og støtt din klubb!

Publisert 24.06.2020
Redigert 11.08.2020

Kjenner du noen som er glad i å ta bilder med mobilen eller systemkamera? I samarbeid med Cameralla, Norges største leverandør av online fotokurs, er Norges Kampsportforbund stolte av å presentere Kampsport Photo Academy, som gir alle våre medlemmer muligheten til å ta enda bedre kampsportbilder! Som en del av samarbeidet med Cameralla kan du nå også tjene penger samtidig som du støtter din klubb.

Gjennom Kampsport Photo Academy får du tilgang til et unikt læremiljø med inspirerende og folkelige fotokurs i tillegg til vår helt egen side for bildedeling. Få tilgang til hele 40 timer kursmateriale, og hjelp av fotograf ved behov!

Alle som registrerer seg i Kampsport Photo Academy får tilgang til vårt splitter nye – og skreddersydde – kurs i hvordan man tar bedre actionbilder. Kurset har fokus på mobilkamera, og passer perfekt for kampsportutøvere og deres familie og venner.

Hovedmålsettingen for samarbeidet med Cameralla er å gi alle våre medlemmer muligheten til å bli bedre på å ta kampsportbilder – til beste for egen klubb og forbund. Du kan lese mer om samarbeidet her.

Tjen penger – støtt din klubb!

I tillegg til kursmuligheter for alle som registrerer seg, kan også medlemmer i Norges Kampsportforbund tjener penger samtidig som de støtter sin klubb. Dette gjør du ved å verve medlemmer til Camerallas kurspakker. Kurspakkene varierer fra kun 99,- til 299,- per mnd, og inneholder kurs for både mobil og systemkamera! Det er ingen bindingstid på kurspakkene. For hver kurspakke du selger går 50,- til klubben din, og 50,- til deg selv – penger som du kan bruke på utstyr og/eller klær, kjøpt inn via klubben. Det er ingen begrensinger per pers, så her kan du tjene en fin sum!

Slik fungerer det:

1) Du verver fotointeresserte venner eller familie til å prøve en av kurspakkene. 50,- til klubben og 50,- til deg tilfaller uavhengig av hvilken kurspakke de du verver velger. Vervingen gjøres enkelt ved å kopiere lenken nedenfor og sende den til de du du tenker å verve.

2) De du verver må velge din klubb som sin klubb ved innlogging første gang, for at vervebonusen skal registreres. De som verver må også gi deg beskjed om at de har kjøpt kurspakke.

3) Du rapporterer til din klubbleder at du har vervet – dette gjør du ved å levere inn en liste til din klubbleder med oversikt over vedkommende du har vervet, ved slutten av hver måned.

4) Klubbleder sender inn en samlet oversikt over antall vervede fra sine klubbmedlemmer innen den 15. hver måned. Denne sendes til post@kampsport.no. Vi og Cameralla ordner deretter resten!

Link til verveside:  https://courses.cameralla.club/nkf-stottklubbendin

Lurer du på noe?

Hvis du eller din klubb lurer på noe om verveordningen kan dere kontakte oss med spørsmål på post(a)kampsport.no. Lykke til!

Emne: