Cameralla: Bli en bedre fotograf – og støtt din klubb!

Publisert 10.03.2020

Norges Kampsportforbund har nylig inngått samarbeidsavtale med Cameralla, som tilbyr fotokurs for fotografer på alle nivåer. – Norges Kampsportforbund er opptatt av å knytte til oss egnede samarbeidspartnere som kan tilføre verdi for både klubber og deres enkeltmedlemmer. Vi er derfor glade for å ha inngått dette samarbeidet, forteller Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.

Cameralla er Norges største leverandør av online fotokurs på både norsk og engelsk – med mer enn 35 timer med kurs. I løpet av våren 2020 vil alle Norges Kampsportforbundet medlemmer få tilgang til Camerallas fotosamfunn, inkludert kurs tilpasset forbundet.

Vi vet at våre medlemmer, og ikke minst tillitsvalgte i klubbene, ønsker å ta gode bilder fra sine arrangement. Samarbeidsavtalen med Cameralla vil kunne bidra til dette, forteller Søvik.

– Våre kurs er folkelige og inspirerende og er tilpasset alle som ønsker å ta bedre bilder og video. Dette gjelder uansett nivå og ambisjoner – og uansett om du foretrekker å bruke din mobil eller et systemkamera, forteller Jesper Kreiborg, daglig leder i Cameralla.

Kampsport Photo Academy

Alle medlemmer vil få tilgang til Camerallas unike fotosamfunn.

Som en del av avtalen vil alle medlemmer få tilgang til Camerallas unike fotosamfunn. Her kan man enkelt dele bilder, få inspirasjon og konstruktiv feed-back fra andre medlemmer. Man vil også delta i konkurranser, vinne premier, få tilgang til unike tilbud fra partnere og muligheten for å delta på webinarer og workshops.

– Vår påstand er at alle ønsker å lære og ta bedre bilder og video – det er kun et spørsmål om timing. Skal man for eksempel ut å reise, eller dyrker ens barn sport, så er man typisk ekstra opptatt av å ta vare på sine minner og dele sine opplevelser med familie og venner, forteller Kreiborg.

I tillegg vil medlemmer få tilgang til Norges Kampsportforbunds egen fotoklubb: Kampsport Photo Academy, forklarer Kreiborg.

– Dette vil si at alle være medlemmer vil få tilgang til et gratis kurs hvor fokus er på å ta bedre action-shots av idrett, og på den måten kunne ta bedre bilder av sin familie og sine venner når de utøver kampsport.

Kommer klubbene til gode

Det vil være mulig for familie og venner å støtte kampsportforbundets klubber ved å abonnere på Camerallas kurstilbud.

I tillegg til gratistilbudet vil alle medlemmer også få anledning til å kjøpe andre Cameralla-medlemskap til gode priser. Medlemskapene tilbyr alt fra kurs til direkte veiledning og tilbakemeldinger fra profesjonelle fotografer. De varierer i pris fra 99 til 299, og er passende for alle fotografer uavhengig av nivå og utstyr.

– Som en del av avtalen vil det være mulig for klubber å verve betalende medlemmer via egne vervelenker og kampanjer. Dette vil gi direkte økonomisk avkastning til hver enkelt klubb, og kan være et godt alternativ til andre inntektsbringende tiltak ute blant klubbene, forklarer Kreiborg.

Detaljer rundt verving og de økonomiske fordelene for klubbene vil publiseres i løpet av våren.

Lanseres våren 2020

Norges Kampsportforbund og Cameralla samarbeider nå om å skreddersy Camerallas løsning og kurstilbud til alle våre medlemmer.

– Vi gleder oss til å lansere kurstilbudet og løsningen for alle våre medlemmer, og ser ikke minst frem til å se våre medlemmers bilder i løpet av året, forteller Søvik.