Bruker din klubb forbundets profilguide og mediehåndbok?

Publisert 24.03.2020

Norges Kampsportforbund har en uttalt målsetting om å hjelpe våre klubber i sitt kommunikasjons- og markedsarbeid. Forbundet har en egen profilguide og mediehåndbok som klubbene kan bruke i dette arbeidet.

Når publikum ser en logo skal det ikke være tvil om hvem som er avsenderen! For å oppnå dette har Forbundet laget noen enkle profilregler som gjør at vi kan møte alle tekniske krav for profilering – både på trykk og web.

Mediehåndbok for klubber og arrangører

Det er også viktig at våre medlemsklubber har en proaktiv holdning til medie- og kommunikasjonsarbeid. Dette gjelder både i den daglige klubbdriften, og i forbindelse med arrangement.

Norges Kampsportforbund har derfor utarbeidet nedenstående mediehåndbok til klubber og arrangører. Denne kan være en god veileder både for klubber som allerede har god erfaring med mediearbeid, og klubber som ønsker påbegynne dette arbeidet. Ved behov for bistand i mediearbeidet kan informasjonskonsulent i administrasjonen kontaktes. Klubber kan også sende inn henvendelser via mail til post@kampsport.no.

Profilguiden og mediehåndboken finner du her.