Redaksjon, profil- og mediaguide

Om publisering på kampsport.no

På nettsidene til Norges Kampsportforbund tilstrebes det å publisere artikler og saker som er relevante for størstedelen av forbundets klubber og enkeltmedlemmer.

Det er dessverre ikke mulig for oss å publisere alle interessante saker fra våre organisasjonsenheter og samarbeidspartnere, men du er alltid velkommen til å sende en henvendelse til post@kampsport.no. Forbundet har også kanaler på sosiale medier som kan være aktuelle med tanke på publisering av innsendte saker.

Følgende regler gjelder for publisering på kampsport.no

  • Norges Kampsportforbund publiserer ikke saker på vegne av klubber og stilarter, men ut fra egne redaksjonelle vurderinger
  • Redaksjonen for kampsport.no vurderer relevansen og kvaliteten på innkommende saker og har fullmakt til å avstå fra publisering.
  • Norges Kampsportforbund (om)skriver og bestiller egne redaksjonelle saker.
  • Innhold og tekst publisert på kampsport.no må være i tråd med forbundets verdier og interne retningslinjer.
  • Rettighetshavere skal krediteres for bilder og tekst publisert på kampsport.no

Tillegg

Norges Kampsportforbund etterstreber å følge reglene for universell utforming på nett. Dette innebærer bl.a. at informasjonen skal være tilgjengelig i nettsiden og ikke kun vedlegges som pfd-filer e.l.

Pressens Vær varsom-plakat og våre egne etiske retningslinjer skal være retningsgivende innen Kampsportforbundet, for all informasjon og meningsutveksling i det offentlige rom, som f.eks. sosiale medier.

Profilguide og mediehåndbok

Når publikum ser en logo skal det ikke være tvil om hvem som er avsenderen! For å oppnå dette har vi laget noen enkle profilregler som gjør at vi kan møte alle tekniske krav for profilering på trykk og web.

Denne profilguiden finner du nedenfor. Her finner du også logoer til nedlasting. Informasjon om bruk av logo finner du i selve profilguiden. Klubber som ønsker å bruke NIF og NKFs logo skal benytte disse med teksten «medlem av» NKF/NIF, og kan ikke bruke logoen alene uten nærmere samtykke.

NB! Ved tvil om korrekt bruk av logo, farger o.a., kontakt administrasjonen Norges Kampsportforbund.

Mediehåndbok for klubber og arrangører

Det er viktig at våre medlemsklubber har en proaktiv holdning til medie- og kommunikasjonsarbeid både i den daglige klubbdriften, og i forbindelse med arrangement.

Norges Kampsportforbund har utarbeidet nedenstående mediehåndbok til klubber og arrangører. Denne kan være en god veileder både for klubber som allerede har god erfaring med mediearbeid, og klubber som ønsker å komme igang for alvor. Ved behov for bistand i mediearbeidet kan informasjonskonsulent og sportssjef i administrasjonen kontaktes.

 

Relaterte linker

Profilguide
Mediehåndbok (digital)
Kampsportlogo hvit transparent
Kampsportlogo sort transparent
Kampsportlogo horisontal hvit
Kampsportlogo horisontal sort