Annonser digitalt i lokalavisa for å få nye klubbmedlemmer

Publisert 06.04.2022

Å rekruttere nye medlemmer er en viktig del av det å drive en kampsportklubb. Vi vet hvor viktig det er for våre medlemmer å drive med markedsføring, og derfor har vi inngått et samarbeid med Amedia hvor våre medlemmer får rabattert annonsering i Norges lokalaviser.

Rabatten kan benyttes når dere annonserer gjennom annonseplattformen Vise og legger inn rabattkoden ment for medlemmer av Norges Kampsportforbund.

Besøk annonseplattformen Vise

Rabattkode for medlemmer av NKF: KAMP20

Vise – “Verdens enkleste annonseplattform”

Vise er Amedias nye digitale annonseplattform, og den er utviklet med tanke på at det skal være enkelt for alle å annonsere digitalt. Med Vise kan du på kort tid, og uten forkunnskaper innen markedsføring, sette opp din egen annonsekampanje i Amedias aviser.

Fordelen med å annonsere digitalt i lokalavisene ligger i at du vil være synlig for potensielle kunder i ditt nærområde. Amedia har nylig gjennomført en undersøkelse som viser at lokalavisene er det mediet som nyter høyest tillit i befolkningen i Norge. Sammen med den høye dekningen blant lesere som lokalavisene har, gjør at de er en god kanal for å bygge merkevare og tiltrekke seg kunder lokalt.

Du får rabatt på din annonsekampanje med Vise

Som medlem i Norges Kampsportforbund får du nå 20% rabatt på digitale annonsekampanjer du setter opp i Vise. Når du betaler for din annonse i Vise, skriver du inn rabattkoden og da vil 20% av budsjettet du har satt opp, trekkes fra beløpet du skal betale.

Denne rabattkoden kan benyttes så mange ganger du vil.

Rabattkode for medlemmer av NKF: KAMP20

Vi håper at samarbeidet med Amedia og Vise vil gjøre terskelen lavere for våre medlemmer når det gjelder å bli synlig for kunder i deres nærområde!