MMA: Velkommen til Spartacus Fight Night

Publisert 07.04.2022

Etter at Mixed Martial Arts (MMA) og Muay Thai (thaiboksing) ble tatt opp som offisielle idretter i Norges Idrettsforbund, gjennom kampsportforbundet, har det blitt jobbet hardt og målrettet i miljøene for å arrangere egne stevner innenfor idrettens rammer.

Mixed Martial Arts er nå klare med sitt andre merkekampstevne under NKF, som blir avholdt i Venneslahallen 14. mai.

Matching fremfor turnering

MMA er en fullkontaktidrett og miljøet legger ikke skjul på at de ønsker  å arrangere fullkontaktkamper for amatører i fremtiden.

For både utøvere, dommere, klubber og forbund starter veien mot fullkontakt med såkalte merkekamper. Her kan utøvere med tilsvarende lik bakgrunn og nivå møtes i kontrollerte former. På denne måten kan man vise til et godt system som tar utøvernes sikkerhet og god utdanning av dommere, samt funksjonærer på alvor.

– Merkekamper er en viktig arena for å komme i gang med kamp, og vi som arrangører legger mye arbeid i å matche utøverne opp mot hverandre så det blir så jevne kamper som mulig, sier Henning Svendsen, leder for MMA-komitéen i Norges Kampsportforbund.

Påmelding

Last ned full invitasjon her.

Påmelding til Spartacus Fight Night gjøres i Sportdata. Ta kontakt med post(a)kampsport.no dersom din klubb mangler innloggingsdetaljer.