Lyst til å delta i online-EM i wushu?

Publisert 27.04.2020

Online-EM i wushu arrangeres fra 25. mai, og det åpnes for at alle utøvere tilknyttet Norges Kampsportforbund kan delta. Det er svært kort påmeldingsfrist, og alle interesserte må sette seg inn i konkurransereglene og sende inn påmelding med relevant informasjon og dokumentasjon innen førstkommende torsdag kl. 23.00.

Norges Kampsportforbund mottok denne helgen vedlagte informasjon og regelverk vedrørende online-EM i wushu, som arrangeres fra 25. mai.

– Kort fortalt må man gjennomføre en moderne taolu eller taiji-form med nedkortet tid (35-40 sek for taolu og 1-1:20 min for taiji), da på et oppmerket område a 6×3 m som ikke er mattebelagt. Fristen er kort, men dette skyldes at vi ikke fikk endelig informasjon før denne helgen, da dette egentlig er et tilbud til de som allerede hadde planlagt ordinær EM-deltakelse denne våren. Norges Kampsportforbund ønsker å la alle klubber/utøvere delta, dersom de kan følge vedlagte regelverk, og vi håper at det at mesterskapet arrangeres online også senker terskelen for å melde seg på. sier landslagstrener Kim Gibson.

Landslaget deltar

Jonas Loe, Sophia Abramowski og Lara Kutluca fra det norske landslaget deltar. I tillegg vil klubbutøvere Sebastian Garau, Øyvind Garau og Milos Joksimovic delta. Alle seks utøverne har de siste årene oppnådd sterke resultater i internasjonale mesterskap.

Frist: Torsdag 30. april kl. 23:00

Utøvere som ønsker å delta må sende landslagstrener Kim Gibson nedenstående informasjon på epost innen torsdag kl 23:00:

1) Navn, fødselsdato.
2) Hvilken klasse og form man deltar med.
3) Kopi av passet sitt, samt signert Waiver-kontrakt (finnes på siste side i informasjons- og regelverks dokumentet).

Informasjonen sendes til: gibson@wushunorway.com.

Landslagstrener melder på utøverne via EWUF, og sender ut videre informasjon om opptak til de påmeldte.