WT: Vi gratulerer vinnerne av årets Sommercup!

Publisert 13.09.2020

WT-seksjonen i Norges Kampsportforbund har nå avsluttet sin sommercup, og gratulerer alle deltakere med flott innsats.

Vi vet at mange tilbragte årets sommerferie her hjemme i Norge, og er glade for at våre utøvere har benyttet sommeren til å konkurrere.

Sommercupen har vært et lavterskeltilbud både for erfarne utøver som savner å konkurrere, eller for utøvere som ønsket å prøve seg for første gang. Det har vært en glede å se alle flotte bidrag gjennom sommeren, og vi gratulerer alle sammenlagtvinnere med fantastisk innsats.

Hwa Rang beste klubb

E-stevner har blitt stadig mer populært denne våren og sommeren, etter at korona-situasjonen førte til at arrangører måtte tenke nytt for å tilby konkurransemuligheter.

Årets sommercup besto av fire stevner. Utøvere i alle aldre deltok i stevnet og sammenlagtvinnerne er nå kåret. Vi gratulerer alle individuelle sammenlagtvinnere med fantastisk innsats, og ikke minst Hwa Rang, som endte som beste klubb i sommercupen totalt. Fullstendige resultatlister finner du her.

Ser frem til flere e-stevner

Populariteten til e-stevner innen både karate og taekwondo denne sommeren, både her hjemme i Norge og i utlandet, tyder på at denne formen å avholde konkurranser på har gitt mersmak for mange utøvere.

– Vi i seksjonen gleder oss allerede til neste e-stevne, og oppfordrer alle som savner å konkurrere til å melde seg på høstens NC-stevne, som også avholdes som e-stevne, sier seksjonsleder Gitte Østhus.

Emne: ,