WT: Stevnenytt fra seksjonen

Publisert 08.01.2024
Redigert 09.01.2024

Sportskomiteen ønsker først og fremst å ønske alle et godt nytt år!

Vi sluttet 2023 av med Romjulsutfordringen i online poomsae fredag 29. desember med nok en rekord; hele 164 utøvere! Resultatene ligger her.

Neste online stevne er nå åpen for påmelding

2024 er allerede godt i gang og det er nå åpent for påmelding til årets første online poomsae stevne, som er helgen 3.-4. februar. Se invitasjon her.

Neste fysiske stevne

Sportskomiteen har som tidligere informert snudd rundt i terminlisten, og derfor heter årets første fysiske stevne ikke NC1/RC1, da dette nå først kommer etter sommeren. Årets første fysiske stevne kalles derfor «Åpent stevne». Det er å se som et NC/RC ref. regelverk og klasser man kan stille i, men det teller altså ikke i noen form for sammendrag ellers. Stevnet var opprinnelig satt til helgen 10.-11. februar, men da ingen har søkt på stevnet flytter vi nå datoen til 16.-17. mars. Om man ønsker å være arrangør til dette stevnet er søknadsfristen søndag 21. januar. Har vi ingen søkere, blir det ikke stevne for A-utøvere før NM i Drammen 13. april.

Søk som stevnearrangør her.

Det er dog gledelig at vi kan tilby stevne i Grong 9. mars, da Grong Kampsportklubb tar på seg MN1. Invitasjon og mer info følger senere rundt dette.

Revidert regelverk

Dommerkomiteen har vanen tro revidert regelverket. Vi ber ALLE som deltar i konkurranse sette seg godt inn i de nye reglene. Det vil komme en separat nyhetssak rundt revideringene senere.

Går du med en dommer i magen?

Sluttelig ønsker vi å oppfordre alle til å følge ekstra godt med på kurslistene. Det er i 2024 nå krav om at konkurranseklubber stiller med dommere på stevner (online så vel som fysiske), så det er bare å få sendt unge som gamle avsted på kurs!