WT: Sommercup i poomsae og hanmadang

Publisert 28.05.2021
Redigert 12.01.2022

Referansegruppen for WT-taekwondo har gleden av å invitere alle til Sommercup 1 i poomsae og hanmadang. Stevnet gjennomføres som e-stevne og arrangeres 19.-20. juni. Påmeldingsfrist er 9. juni kl. 20:00.

I løpet av våren har det blitt arrangert flere Norgescup-stevner på nett, med god erfaring. Referansegruppen for WT ser derfor frem til å kunne opprettholde aktivitetstilbudet for medlemmene også i sommer, ved å arrangere to Sommercup-stevner på nett.

INVITASJON TIL SOMMERCUP 1 FINNER DU HER!

PÅMELDING GJØRES VIA SPORTDATA

– Vi gleder oss stort over å ha hanmadang på programmet igjen – dette har ikke vært å se på WT-stevner siden 2012. «Hanmadang» betyr jo i utgangspunktet «festival»- i disse tider er det ikke mulig å gjennomføre den slags, men vi ønsker allikevel å finne nye lyspunkt i vår taekwondo-hverdag, sier Morgan Nygård, medlem av referansegruppen.

Lavterskeltilbud

Referansegruppen legger opp til å gjennomføre to cup-er i løpet av sommeren: Den ene gjennomføres 19.-20. juni, og den andre 24.-25. juli. Stevneleder for det første stevnet er Maria Erenskjold, som også er medlem av referansegruppen.

– De to kommende stevnene er ment som lavterskel-stevner, hvor målet er å holde oss litt i gang også i sommermånedene. Ikke minst ønsker vi at så mange som mulig skal få utforske/gjenoppleve hanmadang-konseptet. Det årvåkne øyet vil også legge merket til at for poomsae er trekningslisten den samme som for Norgescup 2-stevnet som arrangeres 29.-30. mai. Dette er gjort med hensikt, slik utøvere som deltar i både Norgescup 2 og Sommercup 1 har mulighet å sammenligne scores og motiveres til å bli enda bedre, forteller Erenskjold.

Vi ser frem til å se alle flotte bidrag til årets Sommercup!