WT: Resultater Norgescup 1

Publisert 13.04.2021

Helgen 10. og 11. april ble årets første e-stevne i poomsae arrangert av referansegruppen for WT. Totalt 65 utøvere deltok i stevnet – alle resultater og innsendte konkurransebidrag finner du i Sportdata.

I løpet av stevnet ble det konkurrert i 17 forskjellige klasser, over totalt 86 runder. Yngste deltager var 11 år, mens eldste deltager kun er et lite år unna å passere milepælen 60 år!

Beste klubb ble Hwa Rang Drammen – fullstendige resultatlister og innsendte bidrag kan sees i Sportdata.

Premier på vei 

Utøverne blir nå tilsendt premier til postadressen klubben har bekreftet på epost i etterkant av stevnetopplyser Erling Svanberg Mytting, dommerleder og medlem i referansegruppen for WT-taekwondo.

– Til tross for en bratt lærekurve for dem som har arrangert stevnet, er vi svært glade for at så mange ville delta, og at de også har utvist tålmodighet med oss på arrangørsiden. Vi tar med oss mye lærdom og mange forbedringspunkter inn mot Norgescup 2, som skal avvikles lørdag 29. mai, opplyser Svanberg Mytting.

– Invitasjonen blir lagt i nær fremtid, og vi sikter på å være tydeligere i både tidslinje for gjennomføring, samt kommunikasjon ut til klubbene. Vi ønsker at det å melde seg på og delta på e-stevner skal være sømløst og enkelt!

All informasjon om kommende Norgescup-stevner finner du i vår stevnekalender.

Takker alle involverte

Stevneleder var Maria Erenskjold, også medlem av referansegruppen for WT. Erenskjold sier at det ikke ville vært mulig å gjennomføre stevnet uten støtte fra tidligere seksjonsleder, Gitte Østhus.

– Jeg var klar over at jeg tok på meg en stor oppgave da jeg sa ja til å være stevneleder. Dette ville ikke ha gått så bra som det gjorde, hadde det ikke vært for at Gitte sa seg villig til å sitte sammen med meg for å hjelpe til med forberedelser og gjennomføring. Jeg vil også rette en takk til Robert Hamara på forbundskontoret, som har fulgt oss opp i dialog med klubbene og i Sportsdata.

– Vi vil også rette en stor takk til dommerne som på relativt kort varsel stilte opp for å dømme, og en stor takk til fagansvarlig for poomsae, Nils André Hoffmann-Olsen. Men mest av alt vil vi takke deltagerne! På grunn av COVID-19 restriksjonene har vi lempet på de aller fleste formalkravene til utøverne, og vi har sett mange gode og kreative løsninger fra utøvernes side: Utøvere har filmet i egen stue sammen med katten sin, noen har stått på gressplen, andre på asfalt med andre mennesker som passerer i bakgrunnen, andre igjen har funnet bakgårder, mens noen har innredet egne rom hjemme som dojang. Gløden for taekwondo er åpenbart stor i det ganske land, avslutter Svanberg Mytting.

PS! Referansegruppen ønsker å hjelpe alle utøvere videre i deres utvikling, og kommer derfor innen kort tid til å utarbeide en oversikt med tips og triks for å score enda bedre på det neste Norgescup-stevnet – denne publiseres her på kampsport.no i løpet av uken!

Emne: , ,