WT: Opplæring og webinar innen arrangement

Publisert 28.02.2022
Redigert 10.03.2022

Taekwondo-seksjonen jobber målbevisst for å øke kompetansen i miljøet rundt stevner og arrangement. Det vil derfor i løpet av våren bli arrangert webinar og fysiske kurs som er gratis for medlemmene.

Sportskomitéen i taekwondo-seksjonen har over lengre tid jobbet med å utvikle webinar og støttedokumenter til Arrangørpakken, som er en taekwondo-spesifikk versjon av forbundets Arrangørmanual. Sportskomitéen ønsker nå å invitere alle WT-medlemmer til online webinar torsdag 3. mars kl.19:00-21:00. Arrangørpakken dekker alle aspekter av det å arrangere et stevne.

– Om man er ny som arrangør eller har avviklet stevner før, kan det anbefales å bli med på dette webinaret, hvor vi også forteller om den nye økonomiske støtteordningen for arrangørklubber, sier Maria Erenskjold, nestleder i taekwondo-seksjonen.

Det loddes også ut et gavekort på kr 5000,- til frukt og grønt blant deltakende klubber på webinaret. Vi oppfordrer alle klubber som ønsker og bidra til utvikling av idretten vår, om å stille med minst 1 deltaker, enten det gjelder regionalt eller nasjonalt bidrag.

Kurs i stevnesystemet Sportdata

Sportskomitéen jobber også med opplæring i systemet som benyttes til oppsett og gjennomføring av stevner; Sportdata. Kurset arrangeres med teoretisk og praktisk gjennomgang i forbindelse med Norgescup 1 og regionale stevne i Drammen. Alle med interesse for å få mer kunnskap om dette systemet oppfordres til å delta på kurset, hvor Sportdata sentralt stiller med kursholder Roland Breiteneder. Kurset går fra torsdag 24. mars til og med lørdag 26. mars:

  • Torsdag kl.18:00-21:00 på Ullevaal Stadion
  • Fredag kl. 10:00-18:00 på Ullevaal Stadion, før man kjører til hallen i Drammen for rigg av utstyr *gi gjerne beskjed om du kjører bil og kan bidra med å carpoole flere kursdeltakere.
  • Lørdag hele dagen: Stevnegjennomføring i hallen.

Kurset er gratis for WT sine medlemmer, men man må selv dekke ev. transport, kost og losji.

Påmelding til kurs og webinar gjøres via skjemaet under.
Frist for påmelding til webinar er 2. mars, mens fristen for Sportdata-kurs er 21. mars.

Arrangementskurs i taekwondo WT

Påmelding til kompetansehevende kurs innen taekwondo-arrangement

Ønsker å delta på følgende kurs(Required)