WT: Opplæring og webinar innen arrangement

Publisert 24.05.2022

Taekwondo-seksjonen jobber målbevisst for å øke kompetansen i miljøet rundt stevner og arrangement. Det vil derfor i løpet av våren bli arrangert webinar og fysiske kurs som er gratis for medlemmene.

Sportskomitéen i taekwondo-seksjonen har over lengre tid jobbet med å utvikle webinar og støttedokumenter til Arrangørpakken, som er en taekwondo-spesifikk versjon av forbundets Arrangørmanual. Sportskomitéen ønsker nå å invitere alle WT-medlemmer til online webinar lørdag 28. mai kl.10:00-12:00. Arrangørpakken dekker alle aspekter av det å arrangere et stevne.

– Om man er ny som arrangør eller har avviklet stevner før, kan det anbefales å bli med på dette webinaret, hvor vi også forteller om den nye økonomiske støtteordningen for arrangørklubber, sier Maria Erenskjold, nestleder i taekwondo-seksjonen.

Det loddes også ut et gavekort på kr 5000,- til frukt og grønt blant deltakende klubber på webinaret. Vi oppfordrer alle klubber som ønsker og bidra til utvikling av idretten vår, om å stille med minst 1 deltaker, enten det gjelder regionalt eller nasjonalt bidrag.

 

Påmelding til kurs og webinar gjøres via kurskalenderen.
Påmeldingsfristen er 25. mai kl 22:00.