Vellykket sommerleir for TTU

Publisert 07.08.2023

Brev fra Nathalie Holum i TTU. Ønsker din klubb å synliggjøre deres arrangement i vår terminliste på kampsport.no? Les hvordan her.

Den største aktiviteten i Traditional Taekwondo Union (TTU) er sommerfestivalen, som arrangeres hvert år, i år 12 – 16. juli. TTU, arrangørklubb Evje taekwondoklubb og Grandmaster Cho Won Sup inviterer noen av de beste masterne, ikke bare innen taekwondo, men også fra andre koreanske stilarter som sunmudo, sverd og koreansk dans.

Med bakgrunn i dette ligger det meste til rette for en leir med både varierte og interessante treninger for alle ferdighetsnivåer. Vi får på disse leirene besøk fra land som Sør-Korea, Norge, Danmark og Tyskland.

Sommerfestivalen ble avholdt av Evje taekwondoklubb i Evje. Festivalen startet med en knakende god gradering på onsdagen, fortsatte med en koreansk konkurranse kalt Kukkiwon-cup på torsdag, slo til med verdensmesterskap i sleggeball på fredag (uoffisielt og egenlagd ball-aktivitet av Evje tkd) og egen natursti for barn, og lørdag ble det en flott avslutningsseremoni med diverse innslag av taekwondo, sunmudo og koreansk dans, samt utdeling av diverse priser. I år ble det også arrangert treninger for foreldre og foresatte, som ikke trengte å ha noen forkunnskaper innen taekwondo, det var kun et tilbud om trening på leiren fra TTU sine mastere.

I år var vi så heldige å være hele 319 deltakere på leiren. Derav 54 barn, 187 voksne utøvere, 44 foreldre/foresatte, 7 deltakere fra klubber utenfor TTU og 21 instruktører og frivillige. Dette er et fantastisk oppmøte for TTU og Evje taekwondoklubb, da vi ikke har vært så mange på sommerfestivalen på flere år. Vi har kost oss med alle de gode treningene, god mat og sosialt samvær gjennom hele leiren, og gleder oss allerede til neste års leir som skal arrangeres 2-7. juli i Vendsyssel, Danmark.

 

Ønsker din klubb å synliggjøre deres arrangement i vår terminliste på kampsport.no? Les hvordan her.