Sommercup 2 i poomsae og hanmadang

Publisert 18.06.2021

Norges Kampsportforbund og seksjonsstyret for WT-taekwondo har gleden av å invitere alle til Sommercup 2 i poomsae og hanmadang. Stevnet gjennomføres som e-stevne og arrangeres 24-25. juli. Påmeldingsfrist er 14. juli kl. 20:00.

Ønsker å opprettholde konkurransetilbudet

I løpet av våren har det blitt arrangert flere Norgescup-stevner på nett, med god erfaring. Seksjonsstyret for WT-taekwondo ser derfor frem til å kunne opprettholde aktivitetstilbudet for medlemmene også i sommer, ved å arrangere to Sommercup-stevner på nett. Det første Sommercup-stevnet arrangeres 19.-20. juni, og du kan følge Sommercup 1 på nett via Sportdata kommende helg.

– Vi gleder oss stort over å ha hanmadang på programmet igjen – dette har ikke vært å se på WT-stevner siden 2012. «Hanmadang» betyr jo i utgangspunktet «festival»- i disse tider er det ikke mulig å gjennomføre den slags, men vi ønsker allikevel å finne nye lyspunkt i vår taekwondo-hverdag, sier Morgan Nygård, styremedlem i seksjonen.

Lavterskeltilbud

Det vil gjennomføres to cup-er i løpet av sommeren: Den ene gjennomføres altså kommende helg, mens Sommercup 2 arrangeres 24.-25. juli. Stevneleder for begge stevnene er Maria Erenskjold, som også er nyvalgt nestleder av seksjonsstyret for WT-taekwondo.

– Disse to Sommercup-stevnene er ment som lavterskel-stevner, hvor målet er å holde oss litt i gang også i sommermånedene. Ikke minst ønsker vi at så mange som mulig skal få utforske/gjenoppleve hanmadang-konseptet, forteller Erenskjold.

Vi ser frem til å se alle flotte bidrag til årets Sommercup!