Arrangørwebinar for WT-klubbene

Publisert 14.10.2022

Sportskomiteen i WT Taekwondo jobber målbevisst for å øke kompetansen i miljøet rundt stevner og arrangement. Man ønsker å rekruttere flere arrangørklubber og belyse hvor givende det er for en klubb å arrangere stevner.

– Sportskomitéen håper å kunne engasjere enda flere arrangørklubber til våre stevner, så vi kan opprettholde et flott tilbud til våre medlemmer. Per i dag har vi bare en arrangørklubb til et stevne i 2023, ellers mangler vi arrangører for hele 2023 – sier medlem av Sportskomiteen, Marius Borgersen.

Arrangørpakken

Med webinaret og støttedokumenter til Arrangørpakken (en taekwondo-spesifikk versjon av forbundets Arrangørmanual), vil en arrangørklubb oppleve solid støtte samt få helt basic info og hjelp rundt stevner fra Sportskomiteen.

Sportskomitéen ønsker å invitere alle medlemmer til online webinar tirsdag 18. oktober kl.19:00-21:00. Her vil også være representanter fra tidligere stevner, som har benyttet seg av Arrangørpakken, som kan gi svar på eventuelle spørsmål man måtte ha.

– Om man er ny som arrangør eller har avviklet stevner før, kan det anbefales å bli med på dette webinaret, hvor vi også forteller om den nye økonomiske støtteordningen for arrangørklubber, sier Maria Erenskjold, leder i taekwondo-seksjonen og medlem i Sportskomiteen.

Det loddes også ut en liten premie blant de deltakende klubber på webinaret. Vi oppfordrer alle klubber som ønsker og bidra til utvikling av idretten vår, om å stille med minst 1 deltaker, enten det gjelder regionalt eller nasjonalt bidrag.

 

Påmelding til kurs og webinar gjøres via kurskalenderen.
Påmeldingsfristen er fredag 14. oktober kl 22:00.