Fullkontakt: Velkommen til e-stevne!

Publisert 20.10.2020

Fullkontakt-komiteen i karate-seksjonen inviterer til et teststevne i e-kata lørdag 14. november 2020.

-Etter andres gode erfaringer med e-stevner i korona-perioden ønsker nå også fullkontakt-komiteen å gjennomføre et teststevne. Konkurransen gjennomføres på én og samme dag, opplyser komiteens leder, Torbjørn Amundsen.

På NC-nivå  

Stevnet vil foregå på NC-nivå, med klasser fra 13 år og oppover til senior.

– Det anbefales at klubber motiverer flest mulig av sine utøvere til å melde seg på stevnet, slik at systemet blir testet så grundig som mulig. Etter avviklingen av stevnet vil det bli foretatt en evaluering, og erfaringene vil bli brukt til å arrangere flere stevner på forskjellige nivåer ved senere anledning, forteller Amundsen.

Komiteen håper klubbene vil bruke dette som en anledning til å gjennomføre et samlende klubbarrangement, som for eksempe en gashuku eller katasamling – da selvfølgelig etter gjeldende smittevernsregler.

Informasjon og påmelding finner du i vår stevnekalender. Utfyllende informasjon vedrørende den praktiske gjennomføringen av stevnet vil bli sendt ut i god tid før gjennomføringsdagen.

Husk å søke om å arrangere stevner

Fullkontakt-komiteen minner også klubbene om å søke om å få arrangere stevner, både lokale og nasjonale, for høsten 2021, slik at komiteen kan få samkjørt datoer i den offisielle kalenderen. Fristen for å søke er utvidet til 1. desember.

Mer informasjon om å søke fysiske stevner finner du her.