Kurs i Sportdata 25.-26. mars

Publisert 20.03.2022
Redigert 21.03.2022

Taekwondo-seksjonen jobber målbevisst for å øke kompetansen i miljøet rundt stevner og arrangement. Det vil derfor i løpet av våren bli arrangert webinar og fysiske kurs som er gratis for medlemmene.

I anledning Norgescup og Østlandscup i Drammen inviteres det til kurs i stevnesystemet Sportdata, som også er åpent for ressurspersoner fra andre idretter i Norges Kampsportforbund.

Kurs i stevnesystemet Sportdata

Kurset arrangeres med teoretisk og praktisk gjennomgang i forbindelse med Norgescup 1 og regionale stevne i Drammen. Alle med interesse for å få mer kunnskap om å arrangere stevner, samt det elektroniske systemet som benyttes til gjennomføring av arrangement oppfordres til å delta på kurset, hvor Sportdata sentralt stiller med kursholder Roland Breiteneder. Kurset går fra torsdag 25. mars til og med lørdag 26. mars:

  • Fredag kl. 10:00-18:00 på Ullevaal Stadion, før man etter en matbit kjører til hallen i Drammen for rigg av utstyr. Forventet ferdigstillelse kl 22:00. *gi gjerne beskjed om du kjører bil og kan bidra med å carpoole flere kursdeltakere.
  • Lørdag hele dagen: Stevnegjennomføring i hallen.

Kurset er gratis, men man må selv dekke ev. transport, kost og losji
Frist for påmelding til Sportdata-kurs er 21. mars (påmelding til webinar innen arrangørpakken har utløpt).

Arrangementskurs i taekwondo WT

Påmelding til kompetansehevende kurs innen taekwondo-arrangement

Ønsker å delta på følgende kurs(Required)