Victoria skal skape fremtidens idrett

Publisert 06.08.2018

Victoria B. Valner er en av 20 unge ledere i idretten som er valgt ut til å følge mentorprogram for å utdanne fremtidens idrettsledere. 

Norges studentidrettsforbund, i samarbeid med Norges idrettsforbund, lanserte denne våren Mentorprogrammet for unge ledertalenter 2018/2019. Mentorprogrammet har plasser til totalt 20 deltakere (mentees) i alderen 19-29 år, hvorav 10 av disse plassene er forbeholdt kandidater fra andre særforbund/idrettskretser. I tillegg inkluderer programmet 20 dyktige mentorer, som skal følge de unge lederne i sin personlige utvikling. Mentorprogrammet skal legge til rette for at kandidatene skal få en arena for personlig utvikling, faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bakgrunn, roller og kjønn.

Blant de valgte er 18-år gamle Victoria Berentsen Valner som er medlem i Christiania Taekwon-Do klubb. I klubben er hun ungdomsrepresentant og hun er ansvarlig for NM i taekwon-do 2018. I tillegg gjør hun en super jobb for NKF som leder av ungdomskomiteen og som forbundsstyremedlem. Alt ligger med andre ord til rette for at vi får se Victoria i viktige verv i idretten i årene som kommer.

Victoria B. Valner er klar for lederutdanning via mentorprogram. Foto: NSI

Alt om mentorprogrammet kan du lese på NSIs nettsider. Lykke til!