Vi introduserer åpen informasjonstime!

Publisert 22.09.2023

For å imøtekomme kampsport-miljøets informasjonsbehov rundt hva som skjer i NKF introduserer vi fra neste uke åpen info-time der vi går gjennom viktige hendelser i forbundet.

Det skjer mye interessant innen norsk kampsport for tiden. Endringer i forbundets administrasjon, viktige saker som tas opp i forbundsstyret og ikke minst mye spennende aktivitet blant våre medlemsklubber. Derfor ønsker vi å holde våre medlemmer løpende oppdatert rundt hva som skjer sentralt Norges Kampsportforbund. Dette gjøres gjennom en åpen info-time etter hvert forbundsstyremøte.

Første åpne info-time på YouTube

I forbindelse med kommende helgs forbundsstyremøte vil generalsekretær Kim Eilertsen komme med en oppsummering av viktige saker som er verdt å merke seg, samt en oppdatering på administrasjonens sammensetning og våre fokusområder fremover.

Den første info-timen sendes på kampsportforbundets YouTube-kanal i slutten av neste uke (lenke publiseres i alle våre kanaler). Vi vil jevnlig komme med oppdateringer fra forbundskontoret og styremøter i dette formatet eller ved åpne teams-møter.