Utviklingstrapp for fysisk trening: Velkommen til webinar!

Publisert 19.01.2022

Norges Kampsportforbund lanserte forrige uke vår utviklingstrapp for fysisk trening. Sportsavdelingen i forbundet ønsker nå derfor velkommen til webinar 1. februar. På webinaret kan klubber lære mer om hvordan de kan ta utviklingstrappen i bruk.

Forbundets fysiske utviklingstrapp kan lastes ned via Apple books her

*Boken vil også gjøres tilgjengelig via Google Play i slutten av uke 3. Vi vil dele lenke til boken i Google Play så snart den foreligger.

Webinaret arrangeres 1. februar kl. 20.00 Påmelding til webinaret gjøres gjennom forbundets kurskalender

Agenda for webinaret

Påmeldingsfristen for webinaret er 31. januar. Agendaen for webinaret er som følger:

  • Innføring i trappa
  • Hvordan skal trappa brukes på best mulig måte
  • Hvordan skal vi identifisere de utøverne som har lyst å begynne å konkurrere og hvordan skal vi best mulig bruke trappa inn mot disse utøverne samt alle de andre
  • Visuelt se noen av programmene i boka.

Behov for mer kunnskap

Andreas Suoranta, talentutviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund og hovedansvarlig for utviklingstrappen, forteller at man har laget denne fordi man i mange år har observert et behov for mer kunnskap om generell fysisk utvikling i våre medlemsklubber.

– Fysisk utvikling er grunnmuren for all type idrett, uavhengig av nivå og ambisjoner. Utviklingstrappen er for alle som trener og er i aktivitet under Kampsportforbundet uansett nivå. Trappa er laget slik at alle kan bruke den, og er delt inn i nivåer tilpasset det ambisjonsnivået medlemmene eller klubbene måtte ha. Her er det noe å hente, enten man bare vil drive med kampsport for gøy eller sikte på det høyeste internasjonale nivået, oppfordrer Suoranta.