Ungdomskomiteen: Nye tillitsvalgte

Publisert 12.12.2019

Ungdomskomitéen i Norges Kampsportforbund etterlyste tidligere i høst ungdommer mellom 15-26 år som ønsker å være med å utvikle ungdomsarbeidet til forbundet. På forbundsstyremøtet i Stockholm forrige helg ble to nye kandidater valgt inn i komiteen.

Det siste året har ungdomskomitéen brukt tid på å utvikle en strategiplan, samt en overordnet handlingsplan, som sier noe om hva komitéen ønsker å gjøre, og hvordan de skal gå frem. Deres hovedmål er å utvikle samholdet på tvers av kampsportene. De vil også jobbe med å øke andelen ungdommer (mellom 15-25 år) i klubbstyrene, utdanne ungdom og gjøre de i stand til å ta ansvar på sine arenaer. Ungdomskomitéen er av og for ungdom!

Prosjektleder for ungdomstinget

De tre nye personene som er valgt inn er Anita Norheim (Fana NTN Taekwon-Do klubb),  Milad Dean (Oslo/Førde Taekwondoklubb) og Elias Høiskar (Salten NTN Taekwon-Do klubb).

– 21.-22. mars 2020 skal det første ungdomstinget i Norges Kampsportforbund gjennomføres. Anita vil være prosjektleder, og ha hovedansvar for planleggingen frem til og under «tinget». Elias går inn i valgkomiteen, mens Milad går inn som styremedlem, forteller ungdomskomiteens leder Victoria Valner.

Oppfordrer til kontakt og engasjement

Frem mot det første ungdomstinget oppfordrer Valner til deltakelse og engasjement, og understreker at ungdomskomiteen svært gjerne mottar saker til behandling.

– Innen kort tid åpnes det for påmelding til det første ungdomstinget, og det er fortløpende mulig å sende inn saker dere ønsker at ungdomskomiteen skal behandle på våre møter, avslutter Valner.

Har du gode forslag til ungdomskomiteen? Du finner skjema for å sende inn forslag til saker, her.