Samarbeid med Tryg Forsikring

Publisert 27.01.2016

Norges Kampsportforbund har inngått et samarbeid med Tryg Forsikring, et av Nordens ledende forsikringsselskaper og kjent for trygghetstiltak som bl.a. Tryg livbøyen.

Kunder hos Tryg Forsikring, som også er medlem (eller foresatt) i en våre kampsportklubber, får fordelsrabatter.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta kontakt med Tryg Forsikring for å få sin Tryg Kampsport rabatt eller gode tilbud på privatforsikringer og/eller klubbforsikringer!

Felles for Tryg og Kampsportforbundet er at vi sikrer trygghet. Takket være dette samarbeidet kan Kampsportforbundet nå tilby enkeltmedlemmer/foresatte og klubber utvidet forsikringstilbud via Tryg. Vi kaller det Tryg Kampsport, sier generalsekretær Trond Søvik i Norges Kampsportforbund.

Vi er veldig glade for samarbeidet som er inngått med Kampsportforbundet, sier direktør Sture Bø i Tryg.  – Vi skal gjøre vårt ytterste for at forbundet og medlemmene blir fornøyde med samarbeidet.

Uavhengig av avtalen, anbefaler vi alltid alle å ta en jevnlig gjennomgang av forsikringene sine. Mye skjer i løpet av ett år eller to, og vi opplever alt for ofte at kunder ikke er riktig forsikret. -Sture bø

Dette er innholdet i avtalen

  • Inntil 32% rabatt på alle private forsikringer
  • Ekstra gode fordeler gjennom fordelsprogrammet Tryg Pluss

Med et gyldig og betalt medlemskap i Kampsportforbundet, får medlemmene/foresatte 5 prosent medlemsrabatt på forsikringer i Tryg. Rabatten gjelder fra første forsikring som kjøpes. Velger man å samle tre eller flere forsikringer, gis det ytterligere 12 eller 17 prosent rabatt, avhengig av hvor mange forsikringer som samles. Tryg gir i tillegg 10 prosent rabatt på forsikringer som kjøpes via tryg.no. Denne rabatten gjelder for første forsikringsåret.

Få en gjennomgang av forsikringene dine

­­-Uavhengig av avtalen, anbefaler vi alltid alle å ta en jevnlig gjennomgang av forsikringene sine. Mye skjer i løpet av ett år eller to, og vi opplever alt for ofte at kunder ikke er riktig forsikret. Det kan både handle om at de er underforsikret eller overforsikret – det er selvsagt størst konsekvenser ved å mangle forsikring. Dette kan lett unngås med å ta en 15 minutters prat med oss. En liten investering i tid, som kan bidra til en tryggere hverdag, avslutter Sture Bø.

Du kan lese mer om avtalen på Tryg sine nettsider eller ringe Tryg Forsikring på prioritert nummer 800 33 669.

Tenk sikkerhet og sikring – Tryg Kampsport!

Logo fra Tryg og Kampsportforbundet