Treningssamling i Kina 1.-17. juli 2016 for taekwondo og wushu

Publisert 22.02.2016
Redigert 26.02.2016

Norges kampsportforbund arrangerer årets opplevelse – en treningstur til verdens eldste og fremste kampsportnasjon. Denne gangen har vi fått forsikringer om at noen av Kinas beste utøvere vil være til stede og trene med de norske utøverne.

Treningssamlingen arrangeres på Beijing Sport University som er selve talentfabrikken til Kina innen kampsport. I tillegg til trening vil det bli tid til både shopping og sightseeing. På Beijing Sport University vil du få muligheten til å trene med profesjonelle trenere og utøvere innen taekwondo og wushu taolu (kung fu) og wushu sanda (kinesisk kikcboxing).

Vi anbefaler at trenere blir med på turen for å studere hvordan et av verdens beste taekwondomiljø trener. Her kan trenere hente mye kompetanse som kan tas med hjem til klubbene.

Reiseleder
Reiseleder er Martin Maurtvedt, som har en bachelor i kinesisk fra UIO og har bodd i flere år på BSU. Han kjenner universitetet og taekwondomiljøet bedre enn de fleste andre nordmenn. Martin vil også fungere som tolk på de fleste taekwondoøkter, slik at kommunikasjonen blir enklere.

Foreløpig program for turen:
Fredag 1. juli: Avreise fra Oslo
Søndag 17. juli: Retur fra Beijing

Priser
Totalpris per reisende er ca. kr. 16.500,- (inkluderer transport, hotell, trening og alle måltider). Lommepenger og visum kommer i tillegg.

Påmeldingsfrist
Påmeldingsfrist er mandag 15. april med navn og hva man ønsker å trene.
Påmelding via Survey Xact: https://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=HTDS5Z7M9KC5