Tjen penger til klubben

Publisert 09.03.2016
Redigert 22.04.2016

Tjen penger til klubben gjennom dugnad på salg av Sportfresh som leveres av NKFs samarbeidspartner Pure Martial Arts Adidas.

Til glede for alle medlemmer har forbundet inngått samarbeid med Pure Martial Arts som forhandler Adidas kampsportutstyr i Norge. Etter hvert vil Adidas-drakter/gi/dobok og annet med klubblogo selges på www.kampshop.no. Annet utstyr kan kjøpes fra Pure Martial Arts på www.puremartialarts.no.

Takket være dette samarbeidet kan vi  tilby alle klubber en utrolig enkel måte å tjene gode penger på:

I første omgang sendes det ut et tilbud til alle karateklubber i forbindelse med NM lørdag 12. mars. Pure Martial Arts vil være tilstede på NM og ta opp bestillinger.

Tjen penger til klubben

Tjen penger trygt og enkelt ved å selge det populære produktet Sportfresh med stor inntektsmulighet til klubben. Sportfresh er et av få produkter som fjerner lukt fra sportsutstyr som ikke kan vaskes (feks. hansker, hjelm, beskyttelse for armer/ben, sko). Sportfresh kan raskt gi inntekt til klubbkassa uten at det er behov for mye administrativ jobb.

En klubb kan fort tjene mellom 20-50.000,- kr. på en enkelt dugnad (grensen for at klubber blir mva-pliktige er kr. 140.000,-). Klubben kan enkelt tjene penger:

  • Klubben får produktene og betaler når dugnaden er ferdig (innen 30 dager).
  • Bestilles over telefon og Pure Martial Arts gir veiledning dersom det er behov.
  • En myndig person i klubben må ta ansvar for betalingen og hvor mange medlemmer som skal være med

Alle husstander med aktive har nytte av produktet og prisen gjør det enkelt å selge raskt, slik at klubben tjener bra på jobben. Klubber kan være kreative med plassering og salgsområder, foran nærbutikken, postkontoret, andre idrettslag, naboer, jobb, familie, venner osv.

Landslaget i taekwondo har prøvd ut og anbefaler Sportfresh.

_______________________________________________________________________

Inntjeningseksempel basert på at et medlem selger en eske med 12 flasker Sportfresh, der klubben tjener kr 50,- pr flaske, og hver flaske selges for kr 150,- 

25 medlemmer = kr 15.000,- ekstra i klubbkassa.
50 medlemmer = kr 30.000,- ekstra i klubbkassa.
100 medlemmer = kr 60.000,- ekstra i klubbkassa. 

Medlemmene kan selvsagt selge to eller flere esker pr. aktivitet, og klubben har mulighet til å utføre aktiviteten flere ganger i året.

_______________________________________________________________________

[vc_row css=».vc_custom_1453970102885{background-color: #f1f1f1 !important;}»][vc_column][/vc_column][/vc_row]

 

sf